18. travnja 2024.

Nakon crnog petka, u ponedjeljak se dogodio veliki preokret. Na podle plaćenike koji su glasali protiv majki i njihovih prava na žalovanje srušio se prezir svih poštenih Hrvata, a naručitelj monstruozne predstave elegantno se odmakao od njihove odluke.

Na pressici je izjavio citiramo: „Čuli smo poruku sabora kada je riječ o Zakonu o socijalnoj skrbi i naknadi za roditelje njegovatelje. Danas sam obavio konzultacije s ministrom Piletićem i dao sam mu nalog da se poveća naknada koju će on predložiti u novom Zakonu o socijalnoj skrbi za roditelje njegovatelje i, drugo, da se definira period kojim bi se naknada dala roditeljima njegovateljima u slučaju da im dijete premine, za 10 mjeseci.“

Nova je odluka ptice rugalice hrvatskih građana dokaz da se svaka odluka Sabora može mijenjati ako je previše teško sjela javnosti. No iza te najnovije odluke ostalo je 76 žetončića u blatu kojeg su zajedno izmijesili nadajući se doživotnom pokroviteljstvu velikog muljatora. Muljator ide dalje, a oni ostaju “smuljani”, prezreni i sami. Razoružao ih je kao balavce i ostavio same na poprištu sramote. To je cijena izdaje onih koje su prevarili – izdaje glasača.

I mladi ministar Piletić dobio je doživotnu poduku. Tikva koju je posadio s vragom obila mu se u glavu. Njegovi razlozi protiv prijedloga promjene zakona njegova su sramota i neznanje da se s vragom ne puše u isti rog.

Bravo majke, bravo svi koji ste bili na prosvjedu, bravo Anka. U mislima smo svi bili tamo uz njih, a doći će vrijeme kada će one biti tamo zbog nas.

Zemlja sprdnje

Postali smo zemlja sprdnje. Naš Premijer nas reklamira kao budale koje rade ispod svake cijene. El dorado za sve kriminalce koji nas žele pljačkati.

Danas se novine sprdaju s ministrom Filipovićem. Kažu novinari da je softverom za praćenja cijena uništio inflaciju i da je izgledan kandidat za Nobelovu nagradu iz Ekonomije.

Zemlja smo iz koje strane banke odnose ogroman novac koje su zaradile na naknadama da bi nama isplatile naš zarađeni novac.

Zemlja smo gdje agencije za potraživanje naših dugova koji su stvoreni zbog te niske cijene rada maltretiraju građane i ispod svake cijene rasprodaju djedovinu.

Umirovljenici, podmažite kotače na hodalicama, omotajte krpama štake. Vrijeme je za marš na trg krivokletnika. Nemate što za izgubiti jer sve su već uzeli! Ako su majke su uspjele, zašto ne bi i vi ako će te se skupa držati! Dostojanstvo je nešto što vam pripada i nikoga za to ne trebate moliti. Trebate zahtijevati da vam ga vrate oni koji vas gaze svaki dan!