18. travnja 2024.

Politika privatnosti

Tko smo

Za sada samo entuzijasta koja smatra da Jutarnji i Večernji nisu jedini portali u Hrvatskoj koje treba čitati i koji žele s vama podijeliti svoje poglede na svijet. Svi posjetitelji imaju pravo besplatno koristiti sadržaje portala, ukoliko ne krše pravila korištenja. Sve sadržaje portala Sutrasnji.hr koristite na vlastitu odgovornost. Politika privatnosti se kod nas jako poštuje.

Autorska prava

Sutrašnji.hr je nositelj autorskih prava na svim vlastitim sadržajima. Korisnik koji smatra da je Sutrašnji.hr povrijedio njegova autorska prava ovlašten je takav sadržaj odmah prijaviti uredniku portala. Urednik portala će svaku takvu prijavu razmotriti u najkraćem mogućem vremenu te, u slučaju utvrđivanja povrede u najkraćem roku ukloniti sporni sadržaj. Jednako tako sve fotografije i sva videa se koriste u skladu All Creative Commons pravilima i ako netko smatra da su mu grubo povrijeđena prava, tada treba postupiti kako već prethodno objašnjeno za tekstualni sadržaj.

Korištenjem bilo kojeg dijela sadržaja portala Sutrašnji.hr korisnik automatski prihvaćate sva aktualna pravila korištenja. Korisnici su dužni poštovati pravila korištenja bez obzira posjećivaju li portal sutrasnji.com prvi puta ili ga kontinuirano koriste. Niti jedan dio portala Sutrašnji.com ne smije se koristiti u nezakonite svrhe niti za promoviranje istih.

Sutrašnji.hr posjetiteljima u dobroj namjeri osigurava korištenje sadržaja portala. Svi posjetitelji imaju pravo besplatno koristiti sadržaje portala, ukoliko ne krše pravila korištenja. Sve sadržaje portala koristite na vlastitu odgovornost i Sutrašnji.hr ne može se smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem. Pristup portalu i svim njegovim sadržajima dozvoljen je osobama bilo koje dobi.

Linkovi na vanjske stranice

Sutrašnji.hr portal može sadržavati veze na druge Internet stranice i objavljuje ih u dobroj namjeri, te se ne može smatrati odgovornim za njihove sadržaje.

Modificiranje i promjene pravila

Sutrašnji.hr zadržava pravo da bez najave promijeni ili modificira ova pravila korištenja bez obavještavanja drugih strana. Korištenjem bilo kojeg sadržaja sa portala smatra se da ste upoznati s najnovijim pravilima.